29 mei - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

10 juli 2022 in Didam om 09:30 uur.
Theet Venhorst (trouwdag); Riet Sanders; ouders Looman-Engelen; Koos Boerboom; Geert Derksen; Marie Willemsen-Roosendaal (verjaardag); Theed Geurts; Jan Hubers; Dinie Gies-Thomassen; Jo Lanters-Kummeling; Ria van Londen-Lenting; Gerrit van Schriek; Toos Pouwels; Annie Driessen-Pelgrum; Theo en Riet Sanders-Nas; Jo en Annie Vierwind-Stals; Heini en Annie van Wessel-Jansen; Jan en Lenie Vierwind-van Vuuren; Jo Florissen (verjaardag); Bertus en Trees ter Voert-ten Haaf; Theo Wiendels; Heer en Mevrouw de Reus-Verheij Jaargetijden: Willy Lammers-Hageman; Dientje Boerboom-Raasing Vanuit geloofskern Loil: Bernard Willemsen en Marie Wenting; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen; Gert en Gert Jan Roenhorst Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Louis en Ria Peters; ouders van Haeren-Peters; overl. fam. Raben-ter Horst; Hein Menting, Piet en Miets Menting.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-05-29 ).