5 juni - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

10 juli 2022 in Didam om 09:30 uur.
Jan Looman; Marietje Berendsen-Klaassen; ouders Mennings-Klaassen; Nick Groot Bruinderink; Theet Venhorst; Lydi te Dorsthorst; Hent en Anna Huijbers-ten Have; Theo en Hermien Godschalk; Riet Schlief-Koenders; Theet Reuling; Geert Derksen; Bets Lankhorst-Scholten; Frans Bongers (verjaardag); Fien Kuppens-Banning; Pa en Jolanda Florissen; fam. van Kempen-Scheers; Hent Peters; Harrie en Rita Smits-Leferink; Theed Geurts; ouders Looman-Nieuwenhuis; Jan Looman; ouders Haagen-Godschalk; Geert Jansen; Peter Schepers; Teun Peters; Henk Straver; Dinie Gies-Thomassen; Jo Lanters-Kummeling; Ria van Londen-Lenting; Gerrit van Schriek; Toos Pouwels; Annie Driessen-Pelgrum; Jo en Annie Vierwind-Stals; Heini en Annie van Wessel-Jansen; Jan en Lenie Vierwind-van Vuuren; ouders Froon-Frazer; Benny van den Berg; opa Gerrie Schepers; opa Bernard Roes; Bertus en Trees ter Voert-ten Haaf; Nol Peters; hr. en mevr. de Reus-Verheij Vanuit geloofskern Loil: Johannes Gerardus Lamers; Gerard Jansen; Hent en Mieneke Wolters-Jansen; Theet en Dien Roosendaal-Peters en Gerard; pastoor Groothuis; pastoor Scholten; papa Gertjan Roenhorst (van Benthe); Jan Aalberts en Lies Aalberts-Donkers; Wilhelmus Donkers en Anna Donkers-Jansen; Gert en Gert Jan Roenhorst; ouders Steenbreker-Peters en Tonnie Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Ouders Gradus en Trees Lucassen-Rasing; Louis en Ria Peters; Antoon en Dinie Bloemenkamp-Bolder; Teun en Annie Polman-Strikkeling; ouders Bolder-Scheerder; Bart Nibbeling; overl. leden van het gemengd koor Anthonius van Padua Nieuw Dijk Jaargetijde: Truus Peters-van Raay.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-06-05 ).