3 juli - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Ouders Wensink-Berendsen; Theo en Hermien Godschalk; Riet Schlief-Koenders (verjaardag); Theet Reuling; GeertDerksen; Fien Kuppens-Banning; Theed Geurts; Peter Schepers; Dinie Gies-Thomassen; Jo Lanters-Kummeling; Ria van Londen-Lenting; Gerrit van Schriek; Toos Pouwels; Annie Driessen-Pelgrum; Jo en Annie Vierwind-Stals; Corry Roovers; Heini en Annie van Wessel-Jansen; Jan en Lenie Vierwind-van Vuuren; hr. en mevr. de Reus-Verheij; Leo Rompelaar; Benny van den Berg; ter nagedachtenis van Wim Elfrink Jaargetijden: Mevr. Wensink-Berendsen; Wim Goossen (ev M. Lueb); ouders Herman en Miets Gies-te Boekhorst; Tinus Peters Vanuit geloofskern Loil: Antoon Buiting; Hent en Mieneke Wolters-Jansen; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen; Marie en Bernard Smits-Bosman Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Daan en Thea Jansen-Thomassen; Hendrik en Gerda Peters-Kummeling.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-07-03 ).