2 februari - 09:30

Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

Deze viering niet.
Nol Menting (verjaardag); ouders Loeters-Kraaijvanger; Bart en Willy Driessen-Meyer; ouders Kraaijvanger-Roosendaal; oma Toos Koster-Egging; Christina Giesen-Giesen; Henny en Mies Bloem-Nijland (trouwdag); Herman Arents-Haya Gieskes; Harrie en Rita Smits-Leferink; Bep Holleman en fam.; ouders van der Heijden-Tijsseling en zoon Henry; Teun Peters Jaargetijden: Theo Berendsen; Willy van Geemen; Theo Wiendels; Bep Holleman; Jan Buiting Vanuit geloofskern Loil: Gerrit en Annie Gies-Wenting en overl. fam.; Gerrit en Tonnie WoltersDerksen Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Ouders Welling-Mom, man, kinderen en aangetrouwde kinderen; Dinie Bloemenkamp-Bolder (verjaardag)

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2020-02-02 ).