17 juli - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Theo en Riet Thuis-Swart; Riet Sanders; ouders Even-Hoedt en kleinzoon Tom Eggenhuizen; ouders Hageman-Keultjes, Willy en Ria; Gerrit Staring; Jan Schlief; Riekie Willemsen-Schlief (verjaardag); Theed Geurts; Theo en Riet Sanders-Nas; Heini en Annie van Wessel-Jansen; Jan en Lenie Vierwind-van Vuuren; hr. en mevr. de Reus-Verheij; Gerda Heuten-Polman; ouders Mennings-Klaassen (verjaardag pa) Vanuit geloofskern Loil: Vader en moeder Horsting-Smeenk; Mieneke en Gerrit Wienholts; Marie en Bernard Smits-BosmanJaargetijden: Moeder Horsting-Smeenk; Jozef Wenting Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Hendrik en Gerda Peters-Kummeling.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-07-17 ).