7 augustus - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Ouders Wensink-Berendsen; Riet Sanders; Wim en Marietje Kruis-Stinissen; Theo en Hermien Godschalk; Theet Reuling; Geert Derksen; Bep en Dinie Holleman-Köning; Theed Geurts; Theo en Riet Sanders-Nas; Corry Roovers; Lenie van den Berg-Jansen; hr. en mevr. de Reus-Verheij; Gerrit van Alst; fam. Peters-Verhoeven; Gerrit Fontein Jaargetijde: Pa Wensink Vanuit geloofskern Loil: Uit dankbaarheid voor het 50 jarig huwelijk van Henk en Maria Bolder-Brandts; Fam. Bolder-Brandts; Johannes Gerardus Lamers; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Hendrik en Gerda Peters-Kummeling.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-08-07 ).