14 augustus - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Fons Straatsma (verjaardag); Tonnie Rasing-te Braak; Theo van Mierlo; Hent Boerstal; Mieke Buijinck-Bolder (verjaardag); Bets Lankhorst-Scholten; Theed Goossen en fam.; Fien Kuppens-Banning; Ali Landa-Jansen (verjaardag); Bep en Dinie Holleman-Köning; Harm Stulp; Harrie en Rita Smits-Leferink; Peter Schepers; hr. en mevr. de Reus-Verheij; Gerrit en Miets Staring-Baakman; Gerrit van Alst; fam. Schenning-van der Hoop; Bertus Gieskes Vanuit geloofskern Loil: Antoon Buiting; Hent en Mieneke Wolters-Jansen; ouders Loeters-Kraaijvanger Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Ouders Gradus en Trees Lucassen-Rasing (verjaardag Trees); Teun en Annie Polman-Strikkeling; Hendrik en Gerda Peters-Kummeling; Hein Menting, Piet en Miets; Hans Raben.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-08-14 ).