Didam: Alleen via livestream.

17 januari - 10:00

M. Oortman en L. Feijen
Latijns-Gregoriaans koor

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

13 juni 2021 in Didam om 09:30 uur.
Ja, deze viering is alleen via live-stream te volgen.
Vanuit geloofskern Beek: Ouders Gepkens-Kummeling en Theo; Bruur Nas en Annie Nas-Keuben; ouders Berndsen-Kempers; familie Hakvoort; Marga van der Heijden; Jan de Ruiter, ten Renske; Bertus en Lies Franken; Diny Lammers-Hebing; pastoor Degger; Dinie Bolk; Gerda Koster-Leuverink (verj); jaargetijde Willem Fielt; Jaargetijde: Lena Berndsen-Tiemessen Vanuit geloofskern Didam: Annie Pollmann; Harrie en Rita Smits-Leferink; Gerrit Heebing; Miep Florissen-Koster; Annie Wolters-Budde; ouders Driessen-Buiting; ouders Leonards-Schikan en fam.; Rina Bergman (verjaardag); Stef en Tini Fierkens-Hermsen; Truus Lenderink; Hent Boerstal; Annie Berendsen-de Reus; Bennie Strijbosch Vanuit ‘geloofskern s-Heerenberg: Mia Beenen-Voortjes; Theo Evers; Frans Geuijen en Agnes Geuijen-Geven; Friedi Hageman-Schütters; Goery Huijink; Willie Huntink; Thea Jacobs-Kniest; Birgit Jansen; Henk Jansen; Joep en Doortje Joling-Menting; Jo Keurentjes; o.o. Keurentjes-Arts; Mimi Leeuwerik-Seggelinck; Teun Medze als jrgt.; Gert Peters; Gerrit Ruks; o.o. Smit-Böcker; Wim Stienezen; Johanna v. Uum-Meijer; o.o. v. Westerop-Keurentjes; Theo Giezenaar; Bertie Wensink-v. Bree als jrgt. en Heinie Wensink Vanuit geloofskern Loil: Ouders Steenbreker-Peters en Tonnie; Gert en Gertjan Roenhorst; vader en moeder Horsting-Smeenk; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen Vanuit geloofskern Stokkum: Hein Hengevelt en Nelly Hengevelt-Venhoeven; Annie Kuster-Wijnands; Wim Wittenhorst; Annie Römer-v. Binsbergen; Jan Tiemessen en Maria Tiemessen-Menting; Willy Verheij-Overbeek Vanuit geloofskern Wehl: Pater willy Hoeben; Jan Huirne; Daniel van Gaalen; Anna, Marie en Toon Segers; Familie welling Moorman en dochter José; Familie Jansen-Keurentjes; Bart en Marie Röttger-Joling; Wilhelmien van Bolderen-Meijer; Jan en Truus Wienholts; Gerard Wissink.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-01-17 ).