De vieringen kunnen door maximaal 50 personen bezocht worden. Voor vieringen in het weekend is opgave bij het lokale secretariaat verplicht.

5 september 2021 - 09:30

B. Aarsen en Th. Reuling
Dameskoor St. Martinus

5 september 2021

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

6 maart 2022 in Didam om 09:30 uur.
Riet Schlief-Koenders; ouders Driessen-Buiting; Benny en Diny te Braak-Berendsen; Wim en Lies Gademan-Verheij; Lydi te Dorsthorst (verjaardag); Antoon en Willemien Kolkman; Wiek en Mineke van Haeren-Peters; Annie Looman; Hent Boerstal; Fien Kuppens-Banning; Theet Reuling; Jan Breukers; Annie Bleumer-de Reus; Piet Benen; ouders Even-Hoedt en kleinzoon Tom Eggenhuizen; Peter Schepers; fam. van Gerven-Polman; Herman Kuppens; Joop Wienholts; Henk Kuster; Wies Loeters-Roosendaal; Theo en Hermien Godschalk; Jaargetijden: Benny te Braak; Willemien Kolkman-Loeters; Jo Florissen Vanuit geloofskern Loil: Tinus en Marie Diesvelt-Ampting; Maarten en Joep Mengels; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen; Theet en Mientje Schlief; Gerard Jansen Jaargetijde: Clara Banning Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Ouders Welling-Mom, man, kinderen en aangetrouwde kinderen Jaargetijde: Berend Kruis.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-09-05 ).