25 december 2022 - 09:30

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

8 april 2023 in Didam om 19:00 uur.
Ouders Driessen-Buiting; Theet Venhorst; Theo en Riet Thuis-Swart; Theo van Mierlo; Riet Sanders; Riet Schlief-Koenders; Piet ten Berge; Theet Reuling; overl. ouders en fam. Reuling-Wolbrink; Hent Boerstal; Annie Berendsen-de Reus; Tonnie Rasing-te Braak; ouders Even-Hoedt en kleinzoon Tom Eggenhuizen; overl. leden Vereniging Oud Militairen Didam; Hent en Anna Huijbers-ten Have; Koos en Dientje Boerboom-Raasing; Geert Derksen; Mieke Buijinck-Bolder; Bets Lankhorst-Scholten; Theo Berendsen; Marietje Berendsen-Klaassen; Frans en Dinie Bongers-Klaassen; opa en oma Klaassen; Fien Kuppens-Banning; Ali Landa-Jansen; Beb en Dinie Holleman-Köning; Harrie en Rita Smits-Leferink; Jan Wenting; Theed Geurts; ouders Looman-Nieuwenhuis; Jan Looman; ouders Haagen-Godschalk; Johan Jansen; ouders Hubers-Geutjes, Jos en Dennis; Jan Hubers; Theo en Riet Sanders-Nas; Betty ter Heerdt-Helmes; ouders Froon-Frazer; Lenie van den Berg-Jansen; Bertus en Trees ter Voert-ten Haaf; hr. en mevr. de Reus-Verheij; fam. Peters-Verhoeven; Annie Konings; pa en Jolanda Florissen; Hent en Annie Peters-Kaal; Joop Godschalk; Theo en Leny van Geemen-Jansen; Jan en Greet Staring-Cornelesen; Riet Weijkamp-Bolk; Teun Giesen; Wim en Diny Zwaan-Stienissen en zoon Jan; Wim Goossen e.v. M. Lueb; Ouders Lenting-Schuurman; ouders vd berg-Wiggers en Henk; Peter Schepers; Fam. Dieker-Verkerk; Bennie Strijbosch; Fam. Schuurman-Spaan; Theo Berendsen; Ouders Schlief-Aaldering; Teun Peters en fam. Peters-Massop; Mient Kobesen-Godschalk; Ouders van den Berg- Keurentjes; Henk Peters en familie; Fam. Lanters-Beursken en Familie Derksen-Reumer; Ria Polman-Verkerk; Frans en Gerda Loeters-Horsting; Ouders Leonards-Schikan en familie; Ouders Gieskes-Willemsen en familie; Fons Straatsma; Ouders Horsting-Schlief; Annie Terhorst-Welling en Fam.; Gerrit Berendsen; Benny van den Berg; Pa en ma Florissen-Kamphorst; vader en moeder Nas-Kupper; Gerrit en Gerda Heuten-Polman; Ouders Mennings-Klaassen; Jan Maatman; Henk Linnenbank; overl. ouders van Geemen-Hulshof; Willie Borkes en Freddy en Astrid; Andries van Gerven en fam.; Dinie Staring-Otten; Leo Rompelaar; overl. ouders Visser-Evers Vanuit geloofskern Beek: overleden leden van het Antonius van Padua Koor te Nieuw-Dijk; Frans Overgoor en Elvira Overgoor van Boxem Vanuit geloofskern Loil: Johannes Gerardus Lamers; Antoon Buiting; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen; Bernard Willemsen en Marie Wenting; Theet en Dien Roosendaal-Peters en Gerard; pastoor Groothuis; pastoor Scholten; Jan Aalberts en Lies Aalberts-Donkers; Wilhelmus Donkers en Anna Donkers-Jansen; Jozef Wenting en overl.fam. Wenting-van Leussen; Marie en Bernard Smits-Bosman; pa en ma Schuurman; Jan Wiendels en Riet Wiendels-Gies; Joop Derksen; Jan Kaal; Theo van Mierlo; Wil Geurts-Meijer; Ouders Dijkman-Kruiper en Geert; Pa, ma en Theo te Dorsthorst; Gert en Gertjan Roenhorst; Ouders Steenbreker-Peters en Tonnie; Jan en Riet Kaal-Derksen; Gento Geurds; Jan Donkers Jaargetijde: Gerrit van Alst Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Ouders Bolder-Scheerder; fam. Raben-Duis; Teun en Annie Polman-Strikkeling; ouders Looman-Engelen; Louis en Ria Peters; ouders Peters-van Raay; Dinie Bloemenkamp-Bolder; ouders van Haeren-Peters; Bart Nibbeling; Hans INTENTIES vieringen Kerstmis - parochie H. Gabriël Raben; Hendrik en Gerda Peters-Kummeling; ouders van Mierlo-Scheerder; Gradus en Trees Lucassen-Rasing; Marianne Vierwind-Leenders; Hein, Piet en Miets Menting; Wim Struker.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-12-25 ).