1 januari - 11:00

Mariakerk
Lieve Vrouweplein 13
6942 BP Didam

8 april 2023 in Didam om 19:00 uur.
Theed Geurts; Heer en mevr. de Reus-Verheij; Riet Sanders; Theed Geurts; Theo en Riet Sanders-Nas; Pa en Jolanda Florissen; Hent en Annie Peters-Kaal; Joop Godschalk; Peter Schepers; Teun Peters en Fam. Peters-Massop; Frans en Gerda Loeters-Horsting; Hent en Annie Boerstal-Peters; Theet Reuling; Herman en Leny Tinselboer-ten Tije; Henk Linnenbank; Mevr. Bosch-Godschalk; Jaargetijden: Johan Jansen; Teun Peters Vanuit geloofskern Loil: Pa en Ma Schuurman; Johannes Gerardus Lamers; Marie en Bernard Smits-Bosman; Jan en Riet Kaal-Derksen Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Louis en Ria Peters; Hendrik en Gerda Peters-Kummeling; Hein, Piet en Miets Menting.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2023-01-01 ).