’s-Heerenberg

St. Pancratiuskerk
Hofstraat 2
7041 AD 's-Heerenberg

8 april 2023 in Didam om 19:00 uur.
Paula te BoekhorstSchlüter; o.o. Bekker-Zweers; o.o. v.d. Bosch-de Krijger; Annie Driessen-Kupers; Daisy Geerling-Wijgman; Harrie Hermsen; Jaap Hunting; Johanna Kuhlmann-Kracht als jrgt; Joop en Greet Snel en zoon Berno; Tony Jansen-Meuleman; Joep en Doortje Joling-Menting; Johannes Keurentjes b.g.v zijn verj.; Marja Nieling-van den Bosch; Riet Ros; Wilhelmien Velthausz-Bisseling; Wim Wensink en Jolanda Heitkamp-Wensink; Frits Wensink; Willemien Wennekes-Keurntjes Vanuit geloofskern Stokkum: Pastoor Nollen en zijn zus Jo; Hein Hengevelt en Nellie Hengevelt-Venhoeven; Miep de Bruin-Wassink, Wim Wittenhorst bgv verjaardag.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-12-11 ).