’s-Heerenberg

St. Pancratiuskerk
Hofstraat 2
7041 AD 's-Heerenberg

8 april 2023 in Didam om 19:00 uur.
o.o. Altenrath-Bisselink; Daisy Geerling-Wijgman; Miets Hermsen-Gerritsen; Tony Jansen-Meuleman; Joep en Doortje Joling-Menting; o.o. Keurentjes-Arts en dochter Jo; Annie Kleinpenning-Kumeling en fam. Kleinpenning; o.o van Leeuwen-Nuij; Marja Nieling-van den Bosch; o.o. van den Bosch-Wijnands; Joep en Fien Rabelink-Lucassen; Riet Ros; Wilhelmien Velthausz-Bisseling; Willemien Wennekes-Keurntjes Vanuit geloofskern Braamt: Pastoor de Vreeze; Overl. Fam. van Dijk-Visser en voor overl. fam. Buiting-Hollander en Odette Vanuit geloofskern Stokkum: Jan Snijders en Greet v.d. Snijders-v.d. Nouland als jrgt.; Jan Tiemessen en Maria Tiemessen -Menting; Johnny Wijnands als jrgt.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-12-24 ).