’s-Heerenberg

Hofstraat 2
7041 AD 's-Heerenberg

Deze viering niet.
o.o Bekker-Zweers; o.o. v.d. Bosch-de Krijger; Marietje te Boekhorst; Jan Ebbing en Mientje Ebbing Arendsen; Theo Evers; Theo Giezenaar; Frans Geuijen en Agnes Geuijen-Geven; Ben Giezenaar en Ada Giezenaar-Vet; Friedi Hageman-Schütters; Ria Hageman-Marcelis; Joep en Doortje Joling-Menting; ouders Keurentjes-Arts en dochter Jo; Wim Mulder en zoon Marcel; o.o.Ruks-Wezendonk; Hennie Ruikes; Heinie Wensink en Bertie Wensink-van Bree; Marie v. Westerop-Keurentjes; Wim Wensink en Jolanda Heitkamp-Wensink Vanuit geloofskern Stokkum: Hein Hengevelt en Nelly Hengevelt-Venhoeven; Jan en Gré Snijders van den Nouland; Willy Verheij-Overbeek.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-06-13 ).