’s-Heerenberg

Hofstraat 2
7041 AD 's-Heerenberg

Deze viering niet.
Marietje te Boekhorst; o.o. Bekker-Zweers; o.o. v.d. Bosch-de Krijger; Dinie Buiting-van Dalen als jrgt. en bgv trouwdag; Jan Ebbing en Mientje Ebbing- Arendsen; Theo Evers; Frans Geuijen en Agnes Geuijen-Geven; Ben Giezenaar en Ada Giezenaar-Vet; Friedi Hageman-Schütters; Loek v.d. Heiden; o.o Hermsen-Kuster; Joep en Doortje Joling-Menting; Mimi Leeuwerik-Seggelinck; Wim Mulder en zn Marcel; Hennie Ruikes-Verhoeven; o.o. Ruks-Wezendonk; Wim Wensink en Jolanda Heitkamp-Wensink; Theo Giezenaar; ouders Keurentjes-Arts en dochter Jo Vanuit geloofskern Stokkum: Hein Hengevelt en Nelly Hengevelt-Venhoeven; Jan en Gré Snijders van den Nouland; Willy Verheij-Overbeek; o.o. Tiemessen-Menting.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-07-11 ).