De vieringen kunnen door maximaal 50 personen bezocht worden. Voor vieringen in het weekend is opgave bij het lokale secretariaat verplicht.

’s-Heerenberg

4 september 2021 - 19:00

M. Oortman
St. Pancratiuskoor

4 september 2021

St. Pancratiuskerk
Hofstraat 2
7041 AD 's-Heerenberg

6 maart 2022 in Didam om 09:30 uur.
Marietje te Boekhorst; o.o. Bekker-Zweers; o.o. v.d. Bosch-de Krijger; Theo Evers; Theo Giezenaar; Friedi Hageman-Schütters; Loek v.d. Heiden; Gert ter Horst en Ivana Elting; Joep en Doortje Joling-Menting; Jo Keurentjes bgv verj.; Mimi Leeuwerik-Seggelinck; Wim Mulder en zn Marcel; Hennie Ruikes-Verhoeven; Bets Schram-Poelwijk bgv verjaardag; Wim Wensink en Jolanda Heitkamp-Wensink Vanuit geloofskern Stokkum: Hein Hengevelt en Nelly Hengevelt-Venhoeven; Wim Wittenhorst.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-09-05 ).