De vieringen kunnen door maximaal 50 personen bezocht worden. Voor vieringen in het weekend is opgave bij het lokale secretariaat verplicht.

’s-Heerenberg

18 september 2021 - 19:00

H. Hendriksen
St. Pancratiuskoor

18 september 2021

St. Pancratiuskerk
Hofstraat 2
7041 AD 's-Heerenberg

6 maart 2022 in Didam om 09:30 uur.
Marietje te Boekhorst; Theo Evers; Gert ter Horst en Ivana Elting; Marie Magielsen bgv verj.; Wim Mulder en zn. Marcel; Hennie Ruikes-Verhoeven; Wim Wensink en Jolanda Heitkamp-Wensink; Frits Wensink; o.o. Wensink-Wennekes; Marie v. Westerop-Keurentjes als jaargedachtenis; Heinie Wensink en Bertie Wensink-van Bree bgv. verj.; ouders Keurentjes-Arts en dochter Jo Vanuit geloofskern Stokkum: Pastoor Nollen en zijn zus Jo; Hein Hengevelt en Nelly Hengevelt-Venhoeven; Jan Geurts.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-09-19 ).