’s-Heerenberg

St. Pancratiuskerk
Hofstraat 2
7041 AD 's-Heerenberg

Marietje te Boekhorst; o.o. Bekker-Zweers; o.o. v.d. Bosch-de Krijger; Theo Evers; Theo Giezenaar; Joep Rabelink; Loek v.d. Heiden; Gert ter Horsten Ivana Elting; Joep en Doortje Joling-Menting; o.o. Keurentjes-Arts en dochter Jo; Mimi Leeuwerik-Seggelinck; Erwin Schütters en Anny Schütters-Heuveling; o.o. Smit- Böcker; Diny Steinvoort-Hartjes; Wim Wensink en Jolanda Heitkamp-Wensink; Frits Wensink; o.o. Wensink-Wennekes. Daisy Geerling-Wijgman; Theo Lukkassen; Lien van Leijen-Bisselink Vanuit geloofskern Stokkum: Pastoor Nollen en zijn zus Jo; Hein Hengevelt en Nelly Hengevelt-Venhoeven.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-11-14 ).