De vieringen kunnen door maximaal 50 personen bezocht worden. Voor vieringen in het weekend is opgave bij het lokale secretariaat verplicht.

’s-Heerenberg

27 november 2021 - 19:00

M. Oortman
Cantare per Dio

27 november 2021

St. Pancratiuskerk
Hofstraat 2
7041 AD 's-Heerenberg

6 maart 2022 in Didam om 09:30 uur.
Marietje te Boekhorst; Thea Jacobs-Kniest; o.o Keurentjes-Arts en dochter Jo; Wim v.d Meij als jrgt.; Joop Schram als jrgt.; Erwin Schütters en Anny Schütters-Heuveling; Gert ter Horst en Ivana Elting; Joep Rabelink; Wim Wensink en Jolanda Heitkamp-Wensink; Frits Wensink; Daisy Geerling-Wijgman; Theo Lukkasssen; Lien van Leijen-Bisselink; Rinus Lenderink Vanuit geloofskern Stokkum: Pastoor Nollen en zijn zus Jo; Hein Hengevelt en Nelly Hengevelt-Venhoeven; Gerrit ter Horst; Maria Tiemessen-Menting bgv verj. en Jan Tiemessen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-11-28 ).