’s-Heerenberg

St. Pancratiuskerk
Hofstraat 2
7041 AD 's-Heerenberg

24 december 2021 in Didam om 19:00 uur.
o.o. Altenrath-Bisselink; Marietjete Boekhorst; o.o.Bekker-Zweers; o.o.v.d. Bosch-de Krijger; Theo Evers; Loek v.d. Heiden; Gert ter Horst en Ivana Elting; Joep en Doortje Joling-Menting; o.o Keurentjes-Arts en dochter Jo; Annie Kleinpenning- Kumeling als jaargedachtenis en fam Kumeling; Wim Mulder en zn. Marcel; Hennie Ruikes-Verhoeven; Erwin Schütters en Anny Schütters-Heuveling; o.o Smit- Böcker; Johanna van Uum-Meijer bgv. verj.; Wim Wensink en Jolanda Heitkamp-Wensink; Frits Wensink; o.o.Wensink-Wennekes; Theo Giezenaar Vanuit geloofskern Stokkum: Pastoor Nollen en zijn zus Jo; Hein Hengevelt en Nelly Hengevelt-Venhoeven; Jan Geurts; Jan en Gré Snijders van den Nouland.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-10-03 ).