’s-Heerenberg

Hofstraat 2
7041 AD 's-Heerenberg

31 oktober 2021 in Didam om 09:30 uur,
11 november 2021 in Beek om 18:00 uur.
Marietje te Boekhorst; Joep Derksen; Theo Evers; Gert ter Horst b.g.v. zijn verj. en Ivana Elting; o.o. Keurentjes-Arts en dochter Jo; Mimi Leeuwerik-Seggelinck; Wim Mulder en zn. Marcel; Erwin Schütters en Anny Schütters-Heuveling; Wim Wennekes en Jolanda Heitkamp- Wensink; Frits Wensink: Dinie Buiting-van Dalen bgv verjaardag; o.o. Loskamp-Heuvel; Jo Geuijen-Pijnenburg als jrgt. Jaap Hunting bgv. verj. Johanna Kuhlmann-Kracht bgv. verj. Joop Snel bgv. verj. Greet Snel-Kuhlmann en zn Berno Vanuit geloofskern Stokkum: Pastoor Nollen en zijn zus Jo; Hein Hengevelt en Nelly Hengevelt-Venhoeven; Jan Geurts; Jan Snijders en Gré Snijders-v.d. Nouland b.g.v. verj; Bernard Weijenbarg.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-10-17 ).