’s-Heerenberg

St. Pancratiuskerk
Hofstraat 2
7041 AD 's-Heerenberg

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Marietje te Boekhorst; o.o. Bekker-Zweers; o.o. v.d. Bosch-de Krijger; Theo Evers; Gert ter Horst en Ivana Elting; Thea Jacobs-Kniest; Joep en Doortje Joling-Menting; Johannes Keurentjes b.g.v. zijn verj.; Geertuida Keurentjes-Arts en dochter Jo; Annie KleinpenningKumeling en fam. Kleinpenning; Erwin Schütters en Anny Schütters-Heuveling; Wim Wensink en Jolanda Heitkamp-Wensink; Frits Wensink; Johanna Kuhlmann-Kracht als jrgt.; Joep Rabelink; Theo Lukkassen; Lien van Leijen-Bisselink; Daisy Geerling-Wijgman; Rinus Lenderink Vanuit geloofskern Stokkum: Pastoor Nollen en zijn zus Jo; Jan Snijders en Gré Snijders van den Nouland als jrgt.; Wim Wittenhorst; Bernard Weijenbarg; Gerrit ter Horst.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-12-12 ).