’s-Heerenberg

J. Jansen en Th. Reuling
St. Pancratiuskoor

1e collecte voor MIVA:

In veel landen zijn basisvoorzieningen als gezondheidszorg en onderwijs onbereikbaar voor de meest kwetsbaren. Gelukkig zijn er lokale mensen die zich inzetten om anderen te helpen. MIVA ondersteunt deze mensen met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen.

Dit jaar vragen wij uw aandacht voor meisjes in Kameroen. De bestemming van Zuster Clementine zij woont in Bangang, Kameroen. De inwoners van dit gebied hebben sterk geleden aan de gevolgen van de ziekte aids. Er is een hele generatie verloren gegaan. De kinderen van deze generatie zijn eenzaam achtergebleven zonder ouders. Zuster Clementine trekt zich het lot van deze kinderen aan.

24 augustus
Viering Tags:

St. Pancratiuskerk
Hofstraat 2
7041 AD 's-Heerenberg

29 september 2019 in Didam om 10:00 uur,
13 oktober 2019 in Didam om 9:30 uur.
Ons gebed wordt gevraagd voor het welzijn van onz parochie en voor: Gerda Abbenhuis-Kemperman; Wim Bosman; Hennie v. Dillen; Jacques Doeleman nms. de buurt; Ben Giezenaar en Ada Giezenaar-Vet; Theo Giezenaar; Jascintha Hermsen; Martha Jansen-Liske; Gerhard Vollenbroek; Lies Stoffelen-Paau als jrgt.; Jolanda Heitkamp-Wensink; Riet Heijltjes-Bosch en zoon Edwin b.g.v. zijn verj. en voor Frans Groenendijk. en vanuit de geloofskern St. Suitbertus Stokkum: Bertus en Jan Menting; pastoor Nollen en voor Wim Wittenhorst;