’s-Heerenberg

Hofstraat 2
7041 AD 's-Heerenberg

18 december 2022 in Zeddam om 18:30 uur,
24 december 2022 in Didam om 17:00 uur.
Pastoor Galama; Kapelaan van Rooijen; Kapelaan Hegge; o.fam Nijhof-Venes; Dinie Buiting-van Dalen als jgt.; Bennard te Booij en Renie te Booij-Jansen; Daisy Geerling-Wijgman; Jo Keurentjes als jrgt.; Rinus Lenderink; Wim Wensink en Jolanda Heitkamp- Wensink; Frits Wensink; Jaap Hunting; Johanna Kuhlmann-Kracht; Joop en Greet Snel en zoon Berno; voor pastoor Jozef Wilhelmus Stam, overleden op 4 mei 2022. Vanuit geloofskern Stokkum: Hein Hengevelt en Nelly Hengevelt-Venhoeven; Vanuit geloofskern Didam: Theo van Mierlo (verjaardag); Henk en Thea Looman-Jansen; fam. Looman-van Raaij; fam. Jansen-Tap; Dinie Staring-Otten; Theo Berendsen (verjaardag); Ria Polman-Verkerk (verjaardag); fam. Polman; fam. Verkerk; Dinie Gies-Thomassen; Jo Lanters-Kummeling; Ria van Londen-Lenting; Gerrit van Schriek; Toos Pouwels; Annie Driessen-Pelgrum; Jo en Annie Vierwind-Stals; Corry Roovers; Heini en Annie van Wessel-Jansen; Jan en Lenie Vierwind-van Vuuren; Nol Peters; hr. en mevr. de Reus-Verheij; Mathieu Bergmans; Gerrit en Miets Staring-Baakman Jaargetijde: Hent Peters Vanuit geloofskern Loil: Jan Klein-Herenbrink Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Louis en Ria Peters.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-06-26 ).