’s-Heerenberg

7041 AD 's-Heerenberg

Deze viering niet.
Communieviering
Ons gebed wordt gevraagd voor het welzijn van onze parochie en voor: Wim Bosman; Michiel Cillessen; Jacques Doeleman; Ben Giezenaar en Ada Giezenaar-Vet; Joep en Doortje Joling-Menting; Ellie Krijgsman-Theunissen; Marie Magielsen als jrgt.; Willie Wensing; Hein Esman b.g.v. zijn verj. en Mieneke Esman-Daals; o.o. Brucker-Jansen; Frans Hesseling; Frans Groenendijk; Hein v. Leeuwen en Else v. Leeuwen-Nuij; Jaap Hunting; Johanna Kuhlmann-Kracht; Joop en Greet Snel en zn. Berno; Mia Verheij-Meijer; Jan en Bets Rozijn en dochter Els; Hermien Zenhorst en fam.; Joep Derksen; Dinie Buiting-van Dalen; Diny Hulst-te Booy; een liefdevolle genezing van een koorlid; Gerrit Ruks; Felicia Hartogh en RenéHartogh; voor o.o. van der Lugt-Polman en zn. Tonnie.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2019-12-24 ).