Wehl

Kerkplein 1
7031 AD Wehl

Deze viering niet.
Pater Willy Hoeben; Thea Beerten-Roelofs en zoon Jacky; Anna, Marie en Toon Segers; Familie Welling-Moorman en dochter José; Vader en moeder Reuling-Kaal en Henk; Riek en Bart Rewinkel; Lenie en Jan Aaldering en zoon Bennie; Diny Amting-Visser; Cisca van Engelen-de Coo; Jan en Johanna Huirne-Wienholts; Dinie Oostendorp-Hetterscheid; Truus Otters-Berendsen; Annie Rasing-Lucassen; Catharina Wijnvoord; Wout van der Zwet; Ben Timessen; Familie Jansen-Keurentjes; Ouders Wienholts-van Leussen; Wim en Iet Volman en zoon Johan; Maria Masselink-Jansen; Theet Hendriksen; Vader en moeder Hoksbergen-Pastoors; Annie Rensen Beuseker; Jaargedachtenis Annie Gerritsen-van Schriek; Willemien Thus-Hebing; Theet Derksen; Annie Leuverink; Jaargedachtenis Harry van Dulmen; Tonny Koning-Schaapsveld; Gradus Horsting; Thea Nas-Elbers; Bennie Smits; Uit dankbaarheid bij gelegenheid van het 50 jarig huwelijksjubileum van het echtpaar Spaan-Wenting; Ouders Spaan-Bremer, Jopie en Jan; Ouders Wenting-Aalberts en dochter Mientje; Ouders Schlief-Verheij; Joep Kraaijvanger; Voor Jelena en Eric Kessen, om kracht en steun in voor en tegenspoed; Annie Hendriksen-Poodt.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-02-27 ).