Wehl

Kerkplein 1
7031 AD Wehl

Deze viering niet.
Bart en Marie Röttger-Joling; Familie Jansen-Keurentjes; Bart en Elly Egberts; Vader en moeder Reuling-Kaal en Henk; Riet Rijntjes; Stien Jansen-Sanders; Alouis Peters; Annie van Gessel-Hogenkamp; Koosje van Riet-Wouters; Pater Willy Hoeben; Riek Buiting-Helmes; Jan Veenes; Ouders van Raay-Kraaijvanger; Theet Krosse; Jopie Robbe; Daniel van Gaalen; Theet Bles; Mientje Goorman-van Aalst Thea en Bennie Rewinkel-Teunissen; Bennie en Annie Roording; Harrie Goorman;Geert Reuling; Riekie Pelgrim-Kloppenburg; Anna, Marie en Toon Segers; Guus Welling; Jan Gudden, Mieneke Gudden-Hageman en dochter Willy Gudden; Ouders Bles-Jansen en Stina Bles; Ouders Bremer-Scheerder en Jantje; Bennie en Annie Roording; Berend en Marietje Zenhorst; Ouders Reulink-Hagen; Jan en Greet Goorman-Loeven; Peter Lenting; Theet Tiemessen; Angeline Schennink; Joep en Riek Menting-Aalberts en Jos; Jan Derksen; Ben Reuling; jaargedachtenis Jo van der Heijden.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2020-08-02 ).