Wehl

St. Martinuskerk W.
Kerkplein 1
7031 AD Wehl

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Riek Rewinkel-Stienissen en Bart Rewinkel; Cisca van Engelen-de Coo; Jan en Johanna Huirne-Wienholts; Annie Rasing-Lucassen; Ben Timessen; Wim en Iet Volman en zoon Johan; Maria Masselink-Jansen; Theet Hendriksen; Annie Steenbreker-Hendriksen; Pater Willy Hoeben; Harrie Goorman; Vader en moeder Reuling-Kaal en Henk; Familie Jansen-Keurentjes; Willemien Thus-Hebing; Annie Leuverink; Thea Nas-Elbers; Dhr. Bouwmeister; Annie Hendriksen-Poodt; Bennie Schennink; Rein Rosmuller; Mien en Geert Reuling; Annie Ruijling-Zegers; Theet Derksen; Tonnie Berndsen; Harrie Eugelink Vanuit geloofskern Braamt: Jaargedachtenis pastoor de Vreeze.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-07-31 ).