Wehl

St. Martinuskerk W.
Kerkplein 1
7031 AD Wehl

8 april 2023 in Didam om 19:00 uur.
Cisca van Engelen-de Coo; Jan en Johanna Huirne-Wienholts; Jaargedachtenis Christina Giesen-Giesen; Annie Hendriksen-Poodt; Jaargedachtenis Ouders van Raay-Kraaijvanger; Thea Beerten en zoon Jacky; Pater Willy Hoeben; Vader en moeder Reuling-Kaal en Henk; Maria Masselink-Jansen; Theet Derksen; Annie Steenbreker-Hendriksen; Pastor Hulleman; Annie Gerritsen-van Schriek; Rein Rosmuller; Mien en Geert Reuling; Annie Ruijling-Zegers; Truus Köster-Menting; Herman en Wilhelmien Koenders-Kloppenburg; Jan Derksen; Riek Berntsen-Tomassen; Annie Jansen-Nieuwenhuis; Hent Kloppenburg; Annie Volman-Stevens.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-12-04 ).