Wehl

St. Martinuskerk W.
Kerkplein 1
7031 AD Wehl

8 april 2023 in Didam om 19:00 uur.
Communieviering
Pater Willy Hoeben; Ouders van Gerven-Wenting; Vader en moeder Reuling-Kaal en Henk; Gerrit en Annie Venhorst; Ouders Meulenbeek-Hendriksen en dochter Tiny; Familie Toos, Jan en Miep Damen; Ouders Willem en Juliana te Raay-Spall; Guus Welling; Diny Amting-Visser; Cisca van Engelen-de Coo; Jan en Johanna Huirne-Wienholts; Mien en Geert Reuling; Familie Jansen-Keurentjes; Riekie Pelgrim-Kloppenburg; Anna, Marie en Toon Segers; Ouders Smeek-Moorman; Bart en Riek Rewinkel; Maria Masselink-Jansen; Theet Hendriksen; Annie Leuverink; Gradus Horsting; Thea Nas-Elbers; Bennie Smits; Joep Kraaijvanger; Dhr. Bouwmeister; Annie Hendriksen-Poodt; Bennie Schennink; Joep en Riek Menting-Aalberts en Jos; Thea Beerten en zoon Jacky; Annie Steenbreker-Hendriksen; Riek en Harrie Haentjes-Lucassen; Ouders van der Aart-Mayenburg; Pastor Hulleman; Rein Rosmuller; Annie Ruijling-Zegers; Truus Köster-Menting; Herman en Wilhelmien; Koenders-Kloppenburg; Riek Berntsen-Tomassen; Jan Jansen; Annie Jansen-Nieuwenhuis; Hent Kloppenburg; Harrie Reinders en familie; Ouders Welling-Roording en familie; Annie Volman-Stevens; Wim Koenders; Joop Welling; Ouders Wagener- de Beijer; Vader en moeder Huijbers, Bennie en Mart; Annie Huijbers-Gudden; Harrie van Dulmen; Ouders van Dulmen en oom Hendrik; Ouders Buiting en broers; Ouders van Aken-Nijenhuis; Ouders Goorman-Loeven; Familie Schlief-Jansen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-12-25 ).