Wehl

Kerkplein 1
7031 AD Wehl

Deze viering niet.
Jopie Robbe; Frans Severt; Daniel van Gaalen; Jan Reinders en echtgenote; Anna, Marie en Toon Segers; Ouders Smeenk-Moorman; Theet Derksen; Pater Willy Hoeben; Jan en Johanna Huirne; Harrie Goorman; Peter Lenting; Vader en moeder Reuling-Kaal en Henk; Thea en Bennie Schenning; Jaargedachtenis Ben Reuling; Jaargedachtenis Geert Reuling; Bart en Marie Röttger-Joling; Familie Jansen-Keurentjes; Wilhelmien van Bolderen-Meijer; Jan en Truus Wienholts; Mariëtte van Regteren-Snelting; Gerard Kassing; Hennie Kraaijevanger-Volman; Tonny Koning-Schaapsveld; Ouders Spaan-Bremer Jopie en Jan; Riek Smeenk-Krüs (namens vrienden van Judith); Ouders Menting-Aalberts en Jos; Vader en moeder Welling-Roording en familie; Harry van Dulmen; Vader Jan Gudden; Ouders van Gerven-Wenting; Harrie Bles; Jan Derksen; Joop Welling; Theet en Mientje Schlief; Truus Otters-Berendsen; Eef Segers; Erik Segers; Uit dankbaarheid bij gelegenheid van het 60 jarig huwelijksjubileum van het echtpaar Kraayvanger en voor dochter Jeanette; Voor het herstel in goede gezondheid van de heer Mr. L.F. Portier.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-06-20 ).