Wehl

St. Martinuskerk W.
Kerkplein 1
7031 AD Wehl

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Daniel van Gaalen; Jrg Hendrik Reuling en Johanna; Marietje Krüs-Lucassen; Catharina Wijnvoord; Dinie Oostendorp-Hetterscheid; Pater Willy Hoeben; Vader en moeder Reuling-Kaal en Henk; Bart en Marie Röttger-Joling; Familie Jansen-Keurentjes; Theet Derksen; Gerard Kassing; Thea Beerten-Roelofs en zoon Jacky; Riek Smeenk-Krüs; Diny Amting-Visser; Annie Klaassen-Plijner; Lenie en Jan Aaldering en zoon Bennie; Wout van der Zwet; Voor de leden en overleden leden van Cantare per Dio; Riek en Bart Rewinkel; Ouders Wienholts-van Leussen; Maria Masselink-Jansen; Theet Hendriksen; Familie Schlief-Jansen; Magdaleen Klijn-Angenent; Familie Klijn; Familie Brok; Familie Angenent-Campman; Familie Campman-de Kroon; Ouders Spaan-Bremer, Jopie en Jan; Jan Derksen; Johanna Huirne; Familie Geurts-Damen; Vader en moeder Hoksbergen-Pastoors.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-11-21 ).