Wehl

St. Martinuskerk W.
Kerkplein 1
7031 AD Wehl

24 december 2021 in Didam om 19:00 uur.
Mariaviering
Familie Jansen-Keurentjes; Mariëtte van Regteren-Snelting; Hennie Kraaijevanger-Volman; Tonny Koning-Schaapsveld; Jan en Johanna Huirne-Wienholts; Vader en moeder Reuling-Kaal en Henk; Thea Schenning-Bremer; Ouders Smeenk-Moorman; Wilhelmien van Bolderen-Meijer; Jan en Truus Wienholts; Annie en Wim Winters; Betsie van Gerven-Wenting; Wout van der Zwet; Theet en Mientje Schlief; Truus Otters-Berendsen; Annie Rasing-Lucassen; Cisca van Engelen-de Coo; Pater Willy Hoeben; Daniel van Gaalen; Annie Gerritsen-van Schriek; Jaargedachtenis Gerrit Venhorst en familie; Anna, Marie en Toon Segers; Bart en Marie Röttger-Joling; Familie Jansen-Keurentjes; Gerard Kassing; Theet Derksen; Thea Beerten-Roelofs en zoon Jacky; Riek Smeenk-Krüs; Diny Amting-Visser; Annie Klaassen-Plijner; Marietje Krüs-Lucassen; Dora Schut-Jansen; Catharina Wijnvoord; Dinie Oostendorp-Hetterscheid; Riek Rewinkel en Jaargedachtenis Bart Rewinkel; Ben Timessen; Jaargedachtenis Willem te Dorsthorst; Ouders Wienholts-van Leussen; Ouders Goorman-Loeven; Wim en Iet Volman en zoon Johan; Maria Masselink-Jansen; Ouders Lanters-Kaal; Voor levende en overleden leden van het opgeheven Kilderse kerkkoor.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-10-10 ).