Wehl

St. Martinuskerk W.
Kerkplein 1
7031 AD Wehl

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Jaargedachtenis Jan Lamers; Jaargedachtenis Christina Giesen-Giesen; Mariëtte van Regteren-Snelting; Hennie Kraaijevanger-Volman; Tonny Koning-Schaapsveld; Dora Schut-Jansen; Jan en Johanna Huirne-Wienholts; Truus Otters-Berendsen; Annie Rasing-Lucassen; Cisca van Engelen-de Coo; Pater Willy Hoeben; Annie Gerritsen-van Schriek; Vader en moeder Reuling-Kaal en Henk; Bart en Marie Röttger-Joling; Familie Jansen-Keurentjes; Wilhelmien van Bolderen-Meijer; Catharina Wijnvoord; Dinie Oostendorp-Hetterscheid; Ben Timessen; Ouders Wienholts-van Leussen; Wim en Iet Volman en zoon Johan; Maria Masselink-Jansen; Theet Hendriksen; Annie Rensen-Beuseker.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-12-05 ).