Wehl

Kerkplein 1
7031 AD Wehl

18 december 2022 in Zeddam om 18:30 uur,
24 december 2022 in Didam om 17:00 uur.
Lenie en Jan Aaldering en zoon Bennie; Familie Jansen-Keurentjes; Jan Reinders en echtgenote; Anna Marie en Toon Segers; Pater Willy Hoeben; Ouders van Gerven-Wenting; Harrie Goorman; Riek en Bart Rewinkel; Jan en Johanna Huirne-Wienholts; Wout van der Zwet; Jaargedachtenis Geert Reuling; Ouders Smeenk-Moorman; Theet Hendriksen; Theet Derksen; Harry van Dulmen; Jan Derksen; Gradus Horsting; Dhr. Bouwmeister; Ben Reuling; Annie Hendriksen-Poodt; Bennie Schennink; Joep en Riek Menting-Aalberts en Jos; Annie Steenbreker-Hendriksen; Harrie Bles; Vader Jan Gudden; Ouders Spaan-Bremer, Jopie en Jan; Annie Gerritsen-van Schriek; Familie Damen-Bremer, Jan en Leo; Theet Geurts en Freddie; Familie Lanters-Kaal; Jan te Raay; Theo Schennink Vanuit geloofskern Didam: Fons Straatsma; Tonnie Rasing-te Braak; Teun Looman; Toon Borgonjen; Nick Groot Bruinderink; Theet Venhorst; Wim en Marietje Kruis-Stinissen; Bart en Diny Kluitman-Vermeer; Stef en Tini Fierkens-Hermsen; Piet ten Berge; Annie Berendsen-de Reus; Koos Boerboom (verjaardag) en Dientje Boerboom-Raasing; Mieke Buijinck-Bolder; Theed Goossen en fam.; Hent Peters; Bep en Dinie Holleman-Köning; Harm Stulp; Jan Wenting; Theed Geurts; Nol Thuis; Herman Baakman; Jan Hubers; Peter Schepers; Dinie Gies-Thomassen; Jo Lanters-Kummeling; Ria van Londen-Lenting; Gerrit van Schriek; Toos Pouwels; Annie Driessen-Pelgrum; Jo en Annie Vierwind-Stals; Corry Roovers; Heini en Annie van Wessel-Jansen; Jan en Lenie Vierwind-van Vuuren; ouders Froon-Frazer; Teun Peters; Lenie van den Berg-Jansen; Bertus en Trees ter Voert-ten Haaf; Bennie Strijbosch; hr. en mevr. de Reus-Verheij; papa en opa Hans van Dam (van Simone en Benthe); Benny van den Berg; Eef Bosch Jaargetijde: Gerrit Staring; Leny Schlief-Egging Vanuit geloofskern Loil: Vader en moeder Horsting-Smeenk; Antoon Buiting; Gerard Roosendaal (verjaardag); ouders Loeters-Kraaijvanger; Gerrit en Tonnie Wolters-Derksen; papa Gertjan Roenhorst (van Benthe); Jan Aalberts en Lies Aalberts-Donkers; Mieneke en Gerrit Wienholts; Jozef Wenting en overl.fam. Wenting-van Leussen; Gert en Gert Jan Roenhorst; ouders Steenbreker-Peters en Tonnie; Marie en Bernard Smit-Bosman Vanuit geloofskern Nieuw-Dijk: Ouders Bolder-Scheerder; Bart Nibbeling; Hein Menting, Piet en Miets Menting.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-06-19 ).