Wehl

Kerkplein 1
7031 AD Wehl

Deze viering niet.
Pater Willy Hoeben; Riek en Bart Rewinkel; Jaargedachtenis Annie Venhorst en familie; Lenie en Jan Aaldering en zoon Bennie; Theet Derksen; Cisca van Engelen-de Coo; Dinie Oostendorp-Hetterscheid; Truus OttersBerendsen; Annie RasingLucassen; Catharina Wijnvoord; Wout van der Zwet; Ben Timessen; Familie Jansen-Keurentjes; Ouders Smeek-Moorman; Ouders Wienholts-van Leussen; Wim en Iet Volman en zoon Johan; Maria Masselink-Jansen; Theet Hendriksen; Annie Rensen Beuseker; Vader en moeder Reuling-Kaal en Henk; ; Ouders Wienholts-van Leussen; Willemien Thus-Hebing; Annie Leuverink Jaargedachtenissen: Riek Smeenk-Krüs; tante Mies de Reus-Schuurman; Riekie Pelgrim-Kloppenburg; Geertruida Keurentjes-Arts.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-01-30 ).