Zeddam

St. Oswalduskerk
Bovendorpstraat 3
7038 CH Zeddam

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Dinie Bekker-Jansen; Tiny Knipping-van Wegen; Ietje Giesen-Berentsen; Jan van Vliet; Gerrit Hollander; Sebastian Stabik; Wim en Trees Köpp-Zweers; Marietje Evers-Brinks; Mia Zweden-Bultink; Jo Severt-Klaver; o.o. Wissink-Gerritschen; broer Frans Moors en dochter Meggie; Marinus Braam en o. familie; o.o. Engelbarts-Smits; Theo Ariëns; o.o. Gasseling-Huntink; o.o. Meijer-Gerritsen en Frans en Bernard; Jan en Doortje Nijhof-Berendsen Vanuit geloofskern Braamt: Pastoor de Vreeze; Doortje Polman Bod; Karl-Heinz Düking; Mientje Peters-Kinnaer; Guus Kramer en o. fam. Kramer-Buiting.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-03-13 ).