Zeddam

St. Oswalduskerk
Bovendorpstraat 3
7038 CH Zeddam

8 april 2023 in Didam om 19:00 uur.
Leny Kok-Friesen; Joop Wissink; Marcel Braam; o.o. Köpp-Rutjes; o.fam.Pennards; o.o. Köpp-Zweers; Anton en Hedwig Rutjes-Frerix; o.fam. Wichman-Elshof; Doortje van Remmen-Vink; o.fam. Berndzen; o.o. Wissink-Peters; o.o. Fenneman-Smits; Wim en Trees Köpp-Zweers; o.o. Engelbarts-Smits; o.o. Peeters-Varwijk; Marietje Evers-Brinks; Anny Leijzer-ten Have; Jo Severt-Klaver; o. fam. Severt-Klaver; Henk Hesseling; Jgt. Wim Tempel; Henk Peters; o.o. Bultink-te Boekhorst en Ben; Mia Zweden-Bultink; Tonnie Wissink; Leny Erdhuizen-Rutjes; Doortje te Boekhorst en dochter Thelma; Harrie Evers; Annie Helmink-Schols; Elly Bisselink; Jan van Vliet; o.o. Arts-Damen en zoon Paul; Herman Bouwhuis; Maarten Esman; Klaas van Bergen; Bernard en Trees Struker-ten Have; Theo en Annie Reijers-Buil; o.o. Kappert-te Boekhorst en zoon Engelbert; o.o. Verstegen-Melissen en zoon Theo; Ad Thomassen; o.o. Hermsen-Menning en zonen Harrie en Theo; Theo Ariëns; o.o. Gasseling-Huntink; o.o. Meijer-Gerritsen en Frans en Bernard; Jan en Doortje Nijhof-Berendsen Vanuit geloofskern Braamt: o.o. Jansen-Keurntjes; Diny Peeters-Jansen Vanuit Stokkum: Tonnie Raaijman; Willemien Wennekes-Keurntjes.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-12-25 ).