Zeddam

St. Oswalduskerk
Bovendorpstraat 3
7038 CH Zeddam

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Communieviering
Leden en overleden leden Schutterij St. Johannes; Aleida Huntink; Dinie Bekker-Jansen; Tiny Knipping-van Wegen; Ietje Giesen-Berentsen; Marietje Evers-Brinks; o.o. Fenneman-Smits; Jaargetijde o.o. Köpp-Zweers; Riet Pennards; Gerrit Hollander: Jo Severt-Klaver; Wim en Trees Köpp-Zweers; Doortje te Boekhorst en dochter Thelma; Wim Tempel; o.o. Wissink-Peters; levende en overleden leden van de familie Köpp en Wagner; Jan van Vliet; o.o. Overgoor-van Ampting en zoon Wil; Mia Zweden-Bultink; o.o. Engelbarts-Smits; Theo Ariëns; o.o. Gasseling-Huntink; o.o. Meijer-Gerritsen en Frans en Bernard; Jan en Doortje Nijhof-Berendsen Vanuit geloofskern Braamt: Karl-Heinz Düking; Mientje Peters-Kinnaer.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-07-10 ).