Zeddam

Bovendorpstraat 3
7038 CH Zeddam

Deze viering niet.
Marietje Smits-Garben; Theo Helmink; Bets Jansen-Böhmer; Annie Lapinski-Verheij; Doortje van Remmen-Vink; Lies Fenneman-Smits; Marja de Bruijn; Gerda Keurentjes-Wassing; Doortje Derksen-Holleman; Jan Weijers; o.o. Köpp-Zweers; Theo Ariëns; Jan van Vliet; Doortje te Boekhorst en dochter Thelma; Wim en Trees Köpp-Zweers namens de buurt; Tonnie Wissink; Jo Severt-Klaver; o.o. Bultink-te Boekhorst en Ben; Henk Peters; Harrie Evers; Theo Hermsen; o.o. Engelbarts-Smits; o..o. Peeters-Varwijk; o.o. Gasseling-Huntink; Bart en Marie Röttger-Joling; o.o. Meijer-Gerritsen en Frans en Bernard; Jan en Doortje Nijhof-Berendsen; Karin Hebing; uit dankbaarheid Vanuit geloofskern Braamt: Doortje Polman-Bod Vanuit geloofskern Kilder: Leon Thijssen Vanuit geloofskern Stokkum: Hetty Knuvink-Wolters.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-06-20 ).