Zeddam

Bovendorpstraat 3
7038 CH Zeddam

Deze viering niet.
Diny Peeters-Jansen; Marietje Smits-Garben; Theo Helmink; Bets Jansen-Böhmer; Annie Lapinski-Verheij; Lies Fenneman-Smits; Marja de Bruijn; Gerda Keurentjes-Wassing; Doortje Derksen-Holleman; Theo Ariëns; Jan van Vliet; Riet Pennards; Henk Peters; Tonnie Wissink; Jo Severt-Klaver; Annie Ampting-Niesink; Mia Zweden-Bultink; Wim en Trees Köpp-Zweers namens de buurt; Karin Hebing; o.o. Engelbarts-Smits; o.o. Peeters-Varwijk; o.o. Gasseling-Huntink; Bart en Marie Röttger-Joling; o.o. Meijer-Gerritsen en Frans en Bernard; Jan en Doortje Nijhof-Berendsen Vanuit geloofskern Braamt: Jgt. Doortje Polman-Bod Vanuit geloofskern Kilder: Leon Thijssen Vanuit geloofskern Stokkum: Hetty Knuvink-Wolters.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-07-18 ).