De vieringen kunnen door maximaal 50 personen bezocht worden. Voor vieringen in het weekend is opgave bij het lokale secretariaat verplicht.

Zeddam

12 september 2021 - 09:30

M. Oortman
St. Oswalduskoor

12 september 2021

St. Oswalduskerk
Bovendorpstraat 3
7038 CH Zeddam

6 maart 2022 in Didam om 09:30 uur.
Lies Jansen-Lubbers; Fried Bekker-Mulleman; Annie Dieker-Meijer; Diny Peeters-Jansen; Marietje Smits-Garben; Theo Helmink; Bets Jansen-Böhmer; uit dankbaarheid bgv een 50-jarig huwelijk; o.o. Gerritsen-Kempers; o.o. Köpp-Zweers; Lies Fenneman-Smits; o.o. Bultink-te Boekhorst en Ben; Mia Zweden-Bultink; Jo Severt-Klaver; Wim en Trees Köpp-Zweers; Theo Ariëns; Jan van Vliet; Doortje te Boekhorst en dochter Thelma; Marietje Evers-Brinks; Tonnie Wissink; Gerrit Ageling; o.o. Engelbarts-Smits; o.o. Peeters-Varwijk; o.o. Gasseling-Huntink; Bart en Marie Röttger-Joling; o.o. Meijer-Gerritsen en Frans en Bernard; Jan en Doortje Nijhof-Berendsen; Annie Ampting-Niesink Vanuit geloofskern Braamt: Pastoor de Vreeze; Doortje Polman-Bod Vanuit geloofskern Kilder: Leon Thijssen Vanuit geloofskern Stokkum: Hetty Knuvink-Wolters.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-09-12 ).