Zeddam

7038 CH Zeddam

Deze viering niet.
Openluchtviering bij Natuurtheater Zeddam
Leden en overleden leden van het St. Oswaldus gilde; Diny Peeters-Jansen; Marietje Smits-Garben; Theo Helmink; Bets Jansen-Böhmer; Annie Lapinski-Verheij; Lies Fenneman-Smits; Marja de Bruijn; Gerda Keurentjes-Wassing; Theo Ariëns; o.o. Köpp-Zweers; Jan van Vliet; Jo Severt-Klaver; Rieky Bergevoet-Winters; Frans Dellemann; Doortje te Boekhorst en jaargetijde dochter Thelma; Mia Zweden-Bultink; Wim en Trees Köpp-Zweers namens de buurt; Karin Hebing; o.o. Engelbarts-Smits; o.o. Peeters-Varwijk; o.o. Gasseling-Huntink; Bart en Marie Röttger-Joling; o.o. Meijer-Gerritsen en Frans en Bernard; Jan en Doortje Nijhof-Berendsen, Marietje Evers-Brinks Vanuit geloofskern Kilder: Leon Thijssen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-08-01 ).