Zeddam

St. Oswalduskerk
Bovendorpstraat 3
7038 CH Zeddam

2 oktober 2022 in Didam om 09:30 uur.
Leden en overleden leden van het Oswalduskoor; jgt. Henk Peters; jgt. Anny Leijzer-ten Have;Gerrit ter Horst; Gerrit Hollander; Sebastian Stabik; Lies Jansen-Lubbers; Fried Bekker-Mulleman; Diny Peeters-Jansen; Theo Ariens; Jan van Vliet; Wim en Trees Köpp-Zweers; Annie Ampting-Niesink; Ad Thomassen; o.o. Driessen-Thijssen; o.o. Winters-Beekman; o.o. Engelbarts-Smits; o.o. Peeters-Varwijk; o.o. Gasseling-Huntink; Bart en Marie Röttger-Joling; o.o. Meijer-Gerritsen en Frans en Bernard; Jan en Doortje Nijhof-Berendsen Vanuit geloofskern Braamt: Pastoor De Vreeze, Doortje Polman-Bod Vanuit geloofskern Stokkum: Leon Thijssen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-11-21 ).