Zeddam

St. Oswalduskerk
Bovendorpstraat 3
7038 CH Zeddam

24 december 2021 in Didam om 19:00 uur.
Gerrit Hollander; Lies Jansen-Lubbers; Fried Bekker-Mulleman; Annie Dieker-Meijer; Diny Peeters-Jansen; Marietje Smits-Garben; Theo Helmink; jgt Leny Erdhuizen-Rutjes; Mia Zweden-Bultink; Tonnie Wissink; Jo Severt-Klaver; Wim en Trees Köpp-Zweers; o.o. Fenneman-Smits; Frans van Schriek; Marietje Evers-Brinks; Theo Ariëns; Jan van Vliet; tot zekere intentie; o. familie Limbeek-Schleebusch; Doortje te Boekhorst en dochter Thelma; o.o. Engelbarts-Smits; o.o. Peeters-Varwijk; o.o. Gasseling-Huntink; Bart en Marie Röttger-Joling; o.o. Meijer-Gerritsen en Frans en Bernard; Jan en Doortje Nijhof-Berendsen Vanuit geloofskern Braamt: Pastoor de Vreeze; Doortje Polman-Bod Vanuit geloofskern Kilder: Leon Thijssen.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2021-10-10 ).