Zeddam

Bovendorpstraat 3
7038 CH Zeddam

18 december 2022 in Zeddam om 18:30 uur,
24 december 2022 in Didam om 17:00 uur.
Vanuit geloofskern Braamt: Doortje Polman-Bod; Karl-Heinz Düking; Mientje Peters-Kinnaer; Hannie Buiting-van Alen; Pastoor de Vreeze; o.fam. Buiting en Odette; o.fam. van Dijk-Visser Vanuit geloofskern Zeddam: Aleida Huntink; Dinie Bekker-Jansen; Tiny Knipping-van Wegen; Ietje Giesen-Berentsen; o.o. Köpp-Zweers; o. fam. Berndzen; o.o. Peeters-Leeuwerik; Jan Giezenaar; Frans Delleman; Marietje Evers-Brinks; o.o. Fenneman-Smits; Mia Zweden-Bultink; Jan van Vliet; Gerrit Hollander; Jgt. Theo Rikken; Bennie Messing; Jo Severt-Klaver; o. fam. Severt-Klaver; broer Frans Moors en dochter Meggie; Wim en Trees Köpp-Zweers; o.o. Engelbarts-Smits; o.o.Peeters-Varwijk; ; Theo Ariëns; o.o. Gasseling-Huntink; o.o. Meijer-Gerritsen en Frans en Bernard; Jan en Doortje Nijhof-Berendsen; Doortje te Boekhorst en dochter Thelma; Anny Leijzer-ten Have; Bernard Menting; Leny Erdhuizen-Rutjes; Tonnie Wissink; o.o. Hoksbergen-Onstein Timmermans en Betsy; o.o. Derksen-Ising; o.o. Ampting-Helmink;o.o. Ampting-Niesink.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-04-17 ).