Zeddam

Bovendorpstraat 3
7038 CH Zeddam

18 december 2022 in Zeddam om 18:30 uur,
24 december 2022 in Didam om 17:00 uur.
Aleida Huntink; Dinie Bekker-Jansen; Tiny Knipping-van Wegen; Ietje Giesen-Berentsen; o.o. Köpp-Zweers; Marietje Evers-Brinks; o.o. Fenneman-Smits; Mia Zweden-Bultink; Jan van Vliet; Gerrit Hollander; Bertus en Doortje Lubbers-Giesen; o. fam. Berndzen; Jo Severt-Klaver; o. fam. Severt-Klaver; Jgt. Frits Harmsen; o.o. Ampting-Niesink; Wim en Trees Köpp-Zweers; Doortje te Boekhorst en dochter Thelma; o.o. Wissink-Peters; Frans Dellemann; Henk Hesseling; Anny Leijzer-ten Have; Henk Peters; o.o. Engelbarts-Smits; o.o. Peeters-Varwijk; Theo Ariëns; o.o. Gasseling-Huntink; o.o. Meijer-Gerritsen en Frans en Bernard; Jan en Doortje Nijhof-Berendsen Vanuit geloofskern Braamt: Pastoor de Vreeze; Doortje Polman-Bod; Karl-Heinz Düking; Mientje Peters-Kinnaer; o.o. Jansen-Keurntjes; Diny Peeters bgv haar verjaardag.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-06-05 ).