Zeddam

Bovendorpstraat 3
7038 CH Zeddam

Deze viering niet.
Dinie Bekker-Jansen; Tiny Knipping-van Weegen; Ietje Giesen-Berentsen; Jan van Vliet; Gerrit Hollander; Sebastian Stabik; Willem en Grada Plekkenpoel; Frans Dellemann; o. fam. Dellemann-Gerretschen; Wim en Trees Köpp-Zweers; Marietje Evers-Brinks; o.o. Fenneman-Smits; Mia Zweden-Bultink; Hein en Grada Schleebusch; o.o. Köpp-Zweers; Doortje te Boekhorst en dochter Thelma; Ad Thomassen; o.o. Engelbarts-Smits; o.o. Peeters-Varwijk; Theo Ariëns; o.o. Gasseling-Huntink; o.o. Meijer-Gerritsen en Frans en Bernard; Jan en Doortje Nijhof-Berendsen Vanuit geloofskern Braamt: Pastoor de Vreeze; Doortje Polman Bod; Karl-Heinz Düking; Mientje Peters-Kinnaer; uit dankbaarheid b.g.v. een verjaardag.

Lees alvast het evangelie van deze viering op Dagelijks Evangelie ( https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel/2022-02-13 ).