Geloofsgemeenschap St. Martinus te Wehl

Kerkfotografie

Kerkfotografie brengt kerken in beeld. Uitnodigend en inspirerend. Op de websitesite van kerkfotografie vindt je een overzicht van kerken die tot op dit moment gefotografeerd zijn. Er is niet geselecteerd op denominatie of architectuur. Het gaat om kerken met een oud en/of bijzonder interieur. Dit wordt hier gebundeld in de hoop dat het je helpt als reisgids naar te be-zoeken kerken. Of naar de vele voorbeelden van architectuur en stromingen. Samen vormen zij een beeldbank van herinnering, herkenning en misschien zelfs bezinning. Op deze manier blijven de kerken van nu, zichtbaar voor de generaties na ons. Ook als de kerken zelf inmiddels een andere bestemming hebben gekregen of zijn afgebroken.

In 2016 zijn alle interieurs van de kerken in onze Gabriëlparochie gefotografeerd door Diana Nieuwold uit Hoogenveen. Kijk voor de foto’s op de website van kerkfotografie.