Geloofsgemeenschap St. Martinus te Wehl

One More Voice start Projectkoor

In de aanloop naar Kerstmis nodigt het koor One More Voice jou van

harte uit om mee te zingen!

Wij starten een Projectkoor dat een aantal liederen instudeert voor een

sfeervol Adventsconcert op zondagmiddag 10 december om 14.30 uur in de kerk van Kilder.

De repetities zijn op de dinsdagavond van 19.45 tot 21.15 uur in het Parochiecentrum van

Wehl, Kerkplein 4. We starten op dinsdag 24 oktober.

Deelname is gratis.
Voor aanmelding of vragen, mail naar: tineke.nibbeling@hetnet.nl

One More Voice is een enthousiast en gezellig koor met leden tussen de 20 en 55 jaar.
Wij zingen meerstemmige Engelstalige en Nederlandstalige gospels en moderne kerkmuziek.

Kerkfotografie

Kerkfotografie brengt kerken in beeld. Uitnodigend en inspirerend. Op de websitesite van kerkfotografie vindt je een overzicht van kerken die tot op dit moment gefotografeerd zijn. Er is niet geselecteerd op denominatie of architectuur. Het gaat om kerken met een oud en/of bijzonder interieur. Dit wordt hier gebundeld in de hoop dat het je helpt als reisgids naar te be-zoeken kerken. Of naar de vele voorbeelden van architectuur en stromingen. Samen vormen zij een beeldbank van herinnering, herkenning en misschien zelfs bezinning. Op deze manier blijven de kerken van nu, zichtbaar voor de generaties na ons. Ook als de kerken zelf inmiddels een andere bestemming hebben gekregen of zijn afgebroken.

In 2016 zijn alle interieurs van de kerken in onze Gabriëlparochie gefotografeerd door Diana Nieuwold uit Hoogenveen. Kijk voor de foto’s op de website van kerkfotografie.